Overslaan naar content

Relatiemanager

Randstad, Noord-Holland, NederlandSales

Functieomschrijving

Bij Milieu Service Nederland zijn we op zoek naar een enthousiaste, servicegerichte en klantgerichte Relatiemanager die ons salesteam komt versterken. Als Relatiemanager ben je niet alleen het gezicht van ons bedrijf bij onze facilitaire en vastgoedklanten, maar ook de drijvende kracht achter het uitbouwen van onze klantrelaties en het creëren van duurzame partnerschappen. Stap in deze uitdagende rol waarin je niet alleen successen behaalt, maar ook meewerkt aan een wereld waarin verantwoorde keuzes het verschil maken! Herken je jezelf in deze woorden, dan is de vacature van Relatiemanager echt iets voor jou!


Je wordt verantwoordelijk voor het beheer en uitbreiden van facilitaire en/of vastgoedklanten. Jij bent voor deze klanten hun aanspreekpunt en tevens ook vraagbaak voor alle afvalvragen en duurzaamheidsstukken. Bij complexe vragen zet jij de vraag intern uit bij een van onze afvalspecialisten.


"Onze belofte: Als ondernemende afvalpartner bieden we vooruitstrevende oplossingen die altijd een stap verder gaan."


Je signaleert kansen en kijkt naar mogelijkheden om de samenwerking met bestaande klanten te intensiveren. Je werkt nauw samen met jouw binnendienst collega's. Samen vormen jullie een hecht team met onze MSN-klanten.

Daarnaast ben je een netwerker en neem je actief deel aan netwerkbijeenkomsten waarin je nieuwe zakelijke kansen ziet. Je legt makkelijk contact en bouwt makkelijk sterke relaties op.


Vereisten

 • Je beschikt over een afgerond hbo-diploma;
 • Je hebt minimaal 3-5 jaar ervaring opgedaan in een soortgelijke rol;
 • Je hebt oog voor detail en bent servicegericht;
 • Kennis van dit type klanten is een pré;
 • Je beschikt over uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden;
 •  Met jouw commerciële drive zie je kansen én weet je deze te benutten;
 • Woonachtig in de Randstad.


Wat bieden wij

 •  Je komt terecht in een energiek team van enthousiaste collega’s;
 • Een goed salaris afhankelijk van kennis en ervaring;
 • Auto van de zaak + mobiel en laptop;
 • Een goede bonusregeling op basis van doelstellingen die je met de manager afspreekt, bedrijfsbonus en een vitaliteitsbonus;
 • 24 vakantiedagen per jaar op basis van fulltime dienstverband en 3,5 ATV-dagen;
 • Mogelijkheden tot professionele ontwikkeling/opleiding en groei binnen ons bedrijf, en je mag gebruikmaken van onze MSN Academy;
 • Gratis vers fruit 2 keer per week op ons kantoor en je mag gebruikmaken van onze eigen fitnessruimte;
Bouw jij met ons mee aan een wereld waarin we onze klanten meenemen in circulaire en duurzame oplossingen?


Over Milieu Service Nederland

Milieu Service Nederland is een dynamisch en snelgroeiend bedrijf met ongeveer 200 enthousiaste collega’s. We zijn uitgeroepen tot FD Gazelle (al voor het zevende jaar op rij!) en Beste Onderneming van 2022. We vinden het een eer dat onze inspanningen op het gebied van duurzaamheid, zero waste en circulaire bedrijfsvoering zo gewaardeerd worden. En we werken ondertussen hard verder aan onze missie: een afval- en emissievrij ondernemend Nederland. Lees hier meer over wie wij zijn en wat wij doen.


Vragen?

Heb je nog vragen of wil je eerst nog wat meer informatie? Bel dan onze recruiter Stacy Noorbergen via 06 512 93 483 of 088 - 08 09 050.

N.B.: Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

of

Wat er gebeurt na jouw sollicitatie

Kennismaking inplannen

Gesolliciteerd? Top! Binnen twee werkdagen hoor je of en wanneer we een telefonische kennismaking inplannen.

Telefonische kennismaking

We bellen om jouw interesses en ambities te bespreken. Bevalt dit van beide kanten nog steeds goed, dan plannen we een sollicitatiegesprek in.

Sollicitatiegesprekken

Je voert bij ons twee sollicitatiegesprekken. In het eerste gesprek vertellen we je meer over MSN en de functie. Na een positief gesprek volgt een gesprek met de teammanager. Afhankelijk van de functie kan een assessment onderdeel zijn van de procedure.

Welkom bij MSN!

Zijn we allebei nog steeds enthousiast? Mooi! Dan bespreken we alleen nog wat praktische zaken. Wij kijken uit naar onze samenwerking bij MSN!