Milieu Service Nederland - Financieel Medewerker
Overslaan naar content

Financieel Medewerker

Op locatie
 • Diemen, Noord-Holland, Nederland
€ 3.000 - € 3.500 per maandFinance

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een Financieel Medewerker voor onze afdeling facturatie bij Milieu Service Nederland. Als Financieel Medewerker ondersteun je het team en ben je verantwoordelijk voor het verwerken van financiële gegevens en het opstellen van facturen.


Je verricht verschillende werkzaamheden bij Milieu Service Nederland. Zo ga jij aan de slag met het opstellen, corrigeren en controleren van facturen, voorzie jij onze klanten van milieu en duurzaamheidsrapportage ’s en denk je mee aan het optimaliseren van administratieve processen. Met jouw analytisch vermogen en oog voor detail weet je de juiste verbanden te leggen en een bijdrage te leveren aan het gehele facturatieproces.

Je werkt nauw samen met onze interne afdelingen om ervoor te zorgen dat alle facturen correct en tijdig worden verwerkt.


Jij zorgt er voor dat alles juist en volledig in de boeken komt. Met jouw analytisch vermogen en oog voor detail weet je de juiste verbanden te leggen en een bijdrage te leveren aan het gehele facturatieproces.

 • Opstellen en versturen van facturen
 • Verwerken van betalingen
 • Bijhouden van de financiële administratie
 • Opstellen van rapportages

Vereisten

 • Je hebt een afgeronde (financiële) opleiding op minimaal HBO niveau;
 • Je hebt 3 jaar relevante werkervaring; 
 • Je werkt nauwkeurig en bent goed met cijfers;
 • Vanzelfsprekend ben je goed met (facturatie)systemen en je hebt ervaring met o.a. Excel;
 • De Nederlandse en Engelse taal beheers je volledig, zowel in woord als geschrift.

Wat bieden wij?

 • Een veelzijdige functie waarbij je een belangrijke rol hebt om verdere groei van Milieu Service Nederland te realiseren;
 • Een salaris tussen de €3000 en €3500 bruto per maand (o.b.v. 40 uur) en een pensioenregeling bij SPNG;
 • 24 vakantiedagen per jaar op basis van een fulltime dienstverband en 3,5 ATV dagen;
 • Flexibele werktijden en de mogelijkheid om hybride te werken;
 • De mogelijkheid om deel te nemen aan cursussen, seminars en trainingen om jezelf te ontwikkelen.

Over Milieu Service Nederland

Milieu Service Nederland is een dynamisch en snelgroeiend familiebedrijf waar inmiddels ongeveer 200 enthousiaste collega’s werken! Wij zijn uitgeroepen tot Beste Onderneming van 2022! Wij vinden het een eer dat onze inspanningen op het gebied van duurzaamheid, zero waste en circulaire bedrijfsvoering zó gewaardeerd worden. Dit bevestigt dat we met elkaar op de goede weg zijn naar een betere en schonere wereld waarin we afval omzetten tot nieuwe grondstoffen! Naast deze prestigieuze prijs zijn wij ook voor het zevende jaar op rij uitgeroepen tot FD Gazelle. Wij behoren tot snelst groeiende grote bedrijven van West-Nederland. Wij zijn blij met deze mooie ondernemersprijzen en werken ondertussen hard verder aan onze missie: een afval- en emissievrij ondernemend Nederland. Lees hier meer over wie wij zijn en wat wij doen.

Vragen?

Heb je nog vragen of wil je eerst nog wat meer informatie? Dan kun je onze recruiter Stacy Noorbergen bereiken op 06 512 93 483 of op 088 - 08 09 050.

Op locatie

of

Wat er gebeurt na jouw sollicitatie

Kennismaking inplannen

Gesolliciteerd? Top! Binnen twee werkdagen hoor je of en wanneer we een telefonische kennismaking inplannen.

Telefonische kennismaking

We bellen om jouw interesses en ambities te bespreken. Bevalt dit van beide kanten nog steeds goed, dan plannen we een sollicitatiegesprek in.

Sollicitatiegesprekken

Je voert bij ons twee sollicitatiegesprekken. In het eerste gesprek vertellen we je meer over MSN en de functie. Na een positief gesprek volgt een gesprek met de teammanager. Afhankelijk van de functie kan een assessment onderdeel zijn van de procedure.

Welkom bij MSN!

Zijn we allebei nog steeds enthousiast? Mooi! Dan bespreken we alleen nog wat praktische zaken. Wij kijken uit naar onze samenwerking bij MSN!