Milieu Service Nederland - Vrachtwagenchauffeur C
Overslaan naar content

Vrachtwagenchauffeur C

Op locatie
 • Diemen, Noord-Holland, Nederland
€ 2.500 - € 3.191 per maandParidon Containers

Functieomschrijving

Van particulieren, bedrijven van klein tot groot en zelfs het Koningshuis, het kan allemaal bij de klantenkring van Paridon Containers behoren: Als chauffeur bij Paridon Containers (onderdeel van de Milieu Service Groep) help je echt élke klant. En dat maakt het werk zo leuk.


Jouw werkzaamheden als Vrachtwagenchauffeur

Jouw werkdag begint rond 7 uur. Daarvoor start je vaak in de kantine waar je samen met collega's een kop koffie drinkt. Vervolgens stap je in één van onze onze wagens en begin je aan de eerste rit die op je tablet verschijnt. Ons wagenpark is modern en goed onderhouden, zodat alles werkt zoals het hoort en je zonder zorgen de weg op kunt.


Je komt op verschillende locaties en bent het visitekaartje van Paridon Containers naar de klanten toe. Vaak kom je na een rit weer terug op een locatie waar je moet gaan lossen, en zodoende veel contact hebt met andere mensen. Je werkt van maandag tot en met vrijdag zonder avonduren, zodat je op tijd thuis kunt zijn voor het avondeten. Incidenteel ben je ook beschikbaar op zaterdag, maar dat gaat altijd in goed overleg.
Voor het legen van de containers kom je herhaaldelijk met diverse klanten in aanraking waardoor je een sterke band opbouwt, van Amsterdam tot Utrecht weet jij de klant te ontzorgen. Soms kom je op drukkere plekken dan anders, waarbij je containers moet plaatsen of weghalen; Je laat je daardoor niet uit het veld slaan en houdt oog voor je eigen veiligheid en die van je omgeving. Zoals we zeggen: "In de kringen van Amsterdam tot Utrecht weet jij de klant te ontzorgen."

Wat vragen wij van jou?

 • In bezit van rijbewijs C en code 95 (vereist);
 • In het bezit van VCA Basis (pre);
 • In bezit van een aanhangerrijbewijs of bereidheid om deze bij ons te halen (pre);
 • Je hebt ervaring in het rijden van soortgelijke wagens (pre);
 • Als persoon ben je sociaal en toegankelijk naar klanten en collega's;
 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Je bent stressbestendig, zelfstandig en nauwkeurig.


Dit krijg je ervoor terug:

Uiteraard ben jij de juiste persoon op de juiste plek. En dat waarderen we. Daarom krijg je bij ons:

 • Een goed salaris op basis van schaal D van beroepsgoederenvervoer oplopend tot € 3,191;
 • Overuren worden tegen 130% uitbetaald;
 • Koffiegeld vergoeding van €71,33 netto op basis van een fulltime dienstverband;
 • Profiteer van een aantrekkelijke (bedrijfs-)bonusregeling die je presentaties erkent en beloont;
 • Een reiskostenvergoeding van €0,23 cent per kilometer voor kantoordagen tot maximaal 50 km enkele reis;
 • Geniet van minimaal 24 vakantiedagen per jaar o.b.v. fulltime dienstverband en 3.5 ATV dagen, voor een evenwichtige werk-privébalans;
 • Een solide pensioenregeling, inclusief de optie om oude regelingen in te brengen;
 • Trainings- en opleidingsmogelijkheden via een individueel ontwikkelplan of specifieke training;
 • Een fitnessruimte bij ons op kantoor en elke dag vers fruit, daarnaast word je extra beloond voor het stoppen met roken en/of het behalen van je afvaldoelen;
 • Gezellige bedrijfs- en afdelingsuitjes;
 • Ruimte voor eigen initiatieven en ideeën; we moedigen je aan om kansen te grijpen wanneer ze zich voordoen;
 • Een stimulerende vitaliteitsbonus van maximaal €1.500,-.

Over de Milieu Service Groep

Klanten helpen. Dat is waar we bij de Milieu Service Groep echt blij van worden. We willen niet zeggen dat afval door ons bloed stroomt, maar alles draait er wel om bij ons. En dat al sinds 1984. We zijn een familiebedrijf dat volop in ontwikkeling is. Begonnen als traditionele afvalverwerker zijn we nu een digitaal platform waar we klanten en ophalers aan elkaar koppelen. Zo ontzorgen we klanten. Want laten we eerlijk zijn, niemand wil zich zorgen maken om afval. We helpen niet alleen klanten, maar ook elkaar. Zo komen we verder en ontstaan er mooie dingen. Ondernemerschap vinden we belangrijk. Je krijgt daarom de vrijheid om initiatieven te tonen. We zijn niet voor niets de ondernemende afvalpartner.


Of zoals onze collega Patrick laatst zei: “Ik wist niet dat afval zó leuk was!”

Als chauffeur kom je te werken in een team, waar je je snel thuis zult voelen. We zijn een familiebedrijf en dat merk je gelijk. Bij ons ben je geen nummer, we kennen elkaar en helpen elkaar waar nodig.


Klaar om kennis te maken?

Heb je nog vragen of wil je eerst nog wat meer informatie? Neem gerust contact op met onze recruiter Jeroen de Bilde via een telefoontje of een WhatsApp-bericht op 06 28 74 80 88. Je kunt ook een e-mail sturen naar recruitment@milieuservice.nl.


N.B.: Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Op locatie

of

Wat er gebeurt na jouw sollicitatie

Kennismaking inplannen

Gesolliciteerd? Top! Binnen twee werkdagen hoor je of en wanneer we een telefonische kennismaking inplannen.

Telefonische kennismaking

We bellen om jouw interesses en ambities te bespreken. Bevalt dit van beide kanten nog steeds goed, dan plannen we een sollicitatiegesprek in.

Sollicitatiegesprekken

Je voert bij ons twee sollicitatiegesprekken. In het eerste gesprek vertellen we je meer over MSN en de functie. Na een positief gesprek volgt een gesprek met de teammanager. Afhankelijk van de functie kan een assessment onderdeel zijn van de procedure.

Welkom bij MSN!

Zijn we allebei nog steeds enthousiast? Mooi! Dan bespreken we alleen nog wat praktische zaken. Wij kijken uit naar onze samenwerking bij MSN!