Salesweek
Overslaan naar content

Terugblikken, trainingen en teambuilding

Salesweek

‘Verder met elkaar’ is een van de drie pijlers bij Milieu Service Nederland: niet alleen extern met onze klanten, maar juist ook intern door een fijne werksfeer met collega’s en een sterk teamgevoel. Daarom nemen we graag de ruimte om met elkaar én van elkaar te leren. Een jaarlijks terugkerend voorbeeld in de praktijk is onze salesweek in januari.

Terugblik en positief het nieuwe jaar in

Koen van de Velde (salescoach) vertelt: "De salesweek is een mooi moment om terug te blikken op de successen van het voorgaande jaar en om samen met nieuwe energie de plannen van het nieuwe jaar te bespreken. Dat doen we dan ook samen met de hele afdeling én met collega’s van andere afdelingen." Hoe behouden we een goede samenwerking met Marketing? Wat zijn de nieuwste snufjes van het team Digitale Innovatie in ons Waste Innovation Network platform, oftewel het platformmodel van Milieu Service Nederland? Ook gaan we langs de afdeling Logistiek: alle inzamelmiddelen die de collega’s van Sales verkopen, zijn hier te vinden. Zo staan alle neuzen weer dezelfde kant op.

Ontwikkelingen in de markt en op persoonlijk vlak

Onze account- en relatiemanagers zijn adviseurs. Het is dan ook belangrijk dat iedereen over de juiste kennis én persoonlijke skills beschikt om klanten op maat te kunnen adviseren. We hebben veel ervaren collega’s en connecties die gedurende het jaar trainingen geven, zowel op ons online leerplatform Verder! als face-to-face.

Tijdens de salesweek krijgen collega’s nog diverse extra trainingingen, bijvoorbeeld over veranderingen in wet- en regelgeving, circulariteit én commercieel meedenken met de behoeften van de klant. Ook worden er workshops gegeven voor persoonlijke ontwikkeling. In 2024 waren de thema’s bijvoorbeeld professioneel gebruik van LinkedIn en het houden van een krachtige salespitch.

Ontspanning en teambuilding

Van de bowlingbaan tot de borrel – tijd voor teamgevoel! Accountmanagers zijn vaak alleen op pad, dus het is belangrijk dat de collega’s elkaar op andere momenten leren kennen. Daarom organiseren we altijd een gezellig uitje tijdens de salesweek. Koen vertelt over het simracen in 2024: "ik heb vroeger ook geraced, dus ik begon sterk. Maar de jongere generatie heeft zo'n spel snel door... Toch geen plek op het podium voor mij!"

Word accountmanager bij Milieu Service Nederland

Accountmanager B2B
Remote
  • Diemen, Noord-Holland, Nederland
Accountmanager B2B Amsterdam
Op locatie
  • Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
Accountmanager B2B Den Haag
Op locatie
  • Den Haag, Zuid-Holland, Nederland
Accountmanager B2B Eindhoven
Remote
  • Eindhoven, Noord-Brabant, Nederland
Medewerker Aftersales
Op locatie
  • Diemen, Noord-Holland, Nederland
Medewerker Klantbehoud
Op locatie
  • Diemen, Noord-Holland, Nederland
Project Medewerker Duurzaamheid
Op locatie
  • Diemen, Noord-Holland, Nederland
Sales coach
Op locatie
  • Diemen, Noord-Holland, Nederland

Geen openstaande vacature?

Staat jouw regio er niet bij, maar wil jij ook samen met ons team meewerken aan een duurzamere toekomst voor Nederland? Stuur dan een open sollicitatie.