Milieu Service Nederland - Commercieel Medewerker Binnendienst
Overslaan naar content

Commercieel Medewerker Binnendienst

Op locatie
 • Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
€ 2.500 - € 3.300Service

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een afwisselende functie met veel klantcontact? Beschik jij over een commerciële radar en bouw jij graag een relatie op met onze klanten omdat jij de expert bent voor al hun afvalvraagstukken? Dan is deze baan jou op het lijf geschreven.


In de rol van Commercieel Medewerker Binnendienst houd jij je bezig met klanten adviseren over afval- en duurzaamheidsvraagstukken en het verkopen van producten en diensten. Daarnaast zet jij je in voor uitbreiding van huidige klantrelaties door middel van cross-selling. Je specialiseert je in vraagstukken voor onze grote en aansprekende klanten.


Omdat je te maken hebt met de grotere klanten van Milieu Service Nederland weet jij als expert wat de best passende oplossing is en help je deze te implementeren zodat het totaalpakket aan dienstverlening naar wens is.

Je beheert de klantaccounts door middel van het verwerken en begeleiden van overnames van contracten, het adviseren van situaties, het versturen van offertes/contracten en het behandelen van commerciële vraagstukken. Daarbij sta je in nauw contact met de accountmanagers en ondersteun je hen waar nodig. 

Vereisten

 • In het bezit van minimaal MBO-4 werk en denk niveau;
 • Communicatief sterk, stressbestending en enthousiast;
 • Je geniet van het creëren en onderhouden van onze klantrelaties en je voegt daad bij het woord!
 • Je draagt graag bij aan verbeteringen binnen de organisatie op welk vlak dan ook;

Arbeidsvoorwaarden

 • Een salaris tussen de €2.500,- en €3.300,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband;
 • Een stimulerende vitaliteitsbonus van maximaal €1.500,-;
 • Profiteer van een aantrekkelijke (bedrijfs-)bonusregeling die je presentaties erkent en beloont;
 • Een reiskostenvergoeding van €0,23 cent per kilometer voor kantoordagen tot maximaal 50 km enkele reis;
 • Geniet van minimaal 24 vakantiedagen per jaar o.b.v. fulltime dienstverband en 3.5 ATV dagen, voor een evenwichtige werk-privébalans;
 • Een solide pensioenregeling, inclusief de optie om oude regelingen in te brengen;
 • Trainings- en opleidingsmogelijkheden via een individueel ontwikkelplan of specifieke training;
 • Een fitnessruimte bij ons op kantoor en elke dag vers fruit, daarnaast word je extra beloond voor het stoppen met roken en/of het behalen van je afvaldoelen;
 • Gezellige bedrijfs- en afdelingsuitjes;
 • Ruimte voor eigen initiatieven en ideeën; we moedigen je aan om kansen te grijpen wanneer ze zich voordoen.

Over Milieu Service Nederland

Milieu Service Nederland is een dynamisch en snelgroeiend familiebedrijf waar inmiddels ongeveer 200 enthousiaste collega’s werken! Wij zijn uitgeroepen tot Beste Onderneming van 2022! Wij vinden het een eer dat onze inspanningen op het gebied van duurzaamheid, zero waste en circulaire bedrijfsvoering zó gewaardeerd worden. Dit bevestigt dat we met elkaar op de goede weg zijn naar een betere en schonere wereld waarin we afval omzetten tot nieuwe grondstoffen! Naast deze prestigieuze prijs zijn wij ook voor het zevende jaar op rij uitgeroepen tot FD Gazelle. Wij behoren tot snelst groeiende grote bedrijven van West-Nederland. Wij zijn blij met deze mooie ondernemersprijzen en werken ondertussen hard verder aan onze missie: een afval- en emissievrij ondernemend Nederland. Lees hier meer over wie wij zijn en wat wij doen.

Vragen?

Heb je nog vragen of wil je eerst nog wat meer informatie? Dan kun je onze recruiter Stacy Noorbergen bereiken op 06 512 93 483 of op 088 - 08 09 050.

Op locatie

of

Wat er gebeurt na jouw sollicitatie

Kennismaking inplannen

Gesolliciteerd? Top! Binnen twee werkdagen hoor je of en wanneer we een telefonische kennismaking inplannen.

Telefonische kennismaking

We bellen om jouw interesses en ambities te bespreken. Bevalt dit van beide kanten nog steeds goed, dan plannen we een sollicitatiegesprek in.

Sollicitatiegesprekken

Je voert bij ons twee sollicitatiegesprekken. In het eerste gesprek vertellen we je meer over MSN en de functie. Na een positief gesprek volgt een gesprek met de teammanager. Afhankelijk van de functie kan een assessment onderdeel zijn van de procedure.

Welkom bij MSN!

Zijn we allebei nog steeds enthousiast? Mooi! Dan bespreken we alleen nog wat praktische zaken. Wij kijken uit naar onze samenwerking bij MSN!