Skip to content

Open Sollicitatie

Diemen, Noord-Holland, NederlandMilieu Service Nederland

Functieomschrijving

Staat er momenteel geen passende vacature op onze site, maar ben je wel geïnteresseerd in werken bij Milieu Service Nederland? In dat geval ontvangen wij graag je open sollicitatie. Wij zijn altijd op zoek naar talentvolle en gemotiveerde collega’s.


Milieu Service Nederland is een ambitieuze en gedreven organisatie, waarin continu wordt ingespeeld op de veranderende en dynamische markt waarin wij actief zijn. We zijn dit jaar verkozen tot De Beste Onderneming van 2022 in de categorie Grootbedrijf en hebben voor de vijfde keer op rij de FD Gazelle Award gewonnen. Daarmee behoren wij tot de snelst groeiende ondernemingen van Nederland en laten we zien continu in ontwikkeling te zijn.

Vereisten

  • Je hebt een energieke en enthousiaste uitstraling die je weet over te brengen naar klanten en collega’s;
  • Zowel in woord als geschrift beheers je de Nederlandse taal volledig.


Via de sollicitatiebutton kun je jouw cv en korte motivatie toesturen aan Stacy Noorbergen, Corporate Recruiter bij Milieu Service Nederland. Heb je nog vragen of wil je eerst nog wat meer informatie? Dan kun je ons bereiken via 088 - 08 09 050.

of

Wat er gebeurt na jouw sollicitatie

Kennismaking inplannen

Gesolliciteerd? Top! Binnen twee werkdagen hoor je of en wanneer we een telefonische kennismaking inplannen.

Telefonische kennismaking

We bellen om jouw interesses en ambities te bespreken bevalt dit van beide kanten nogsteeds goed, dan plannen we een sollicitatiegesprek in.

Sollicitatiegesprekken

Je voert bij ons twee sollicitatiegesprekken. In het eerste gesprek vertellen we je meer over MSN en de functie. Na een positief gesprek volgt een gesprek met de teammanager. Afhankelijk van de functie kan een assessment onderdeel zijn van de procedure.

Welkom bij MSN!

Zijn we allebei nog steeds enthousiast? Mooi! Dan bespreken we alleen nog wat praktische zaken. Wij kijken uit naar onze samenwerking bij MSN!