Milieu Service Nederland - Werken bij MSN? Dat kan!
Overslaan naar content

Open Sollicitatie

Op locatie
  • Diemen, Noord-Holland, Nederland
Milieu Service Nederland

Functieomschrijving

Staat er momenteel geen passende vacature op onze site, maar ben je wel geïnteresseerd in werken bij Milieu Service Nederland? In dat geval ontvangen wij graag je open sollicitatie. Wij zijn altijd op zoek naar talentvolle en gemotiveerde collega’s.


Milieu Service Nederland is een dynamisch en snelgroeiend familiebedrijf waar inmiddels ongeveer 200 enthousiaste collega’s werken! Wij zijn uitgeroepen tot Beste Onderneming van 2022! Wij vinden het een eer dat onze inspanningen op het gebied van duurzaamheid, zero waste en circulaire bedrijfsvoering zó gewaardeerd worden. Dit bevestigt dat we met elkaar op de goede weg zijn naar een betere en schonere wereld waarin we afval omzetten tot nieuwe grondstoffen! Naast deze prestigieuze prijs zijn wij ook voor het zevende jaar op rij uitgeroepen tot FD Gazelle. Wij behoren tot snelst groeiende grote bedrijven van West-Nederland. Wij zijn blij met deze mooie ondernemersprijzen en werken ondertussen hard verder aan onze missie: een afval- en emissievrij ondernemend Nederland. Lees hier meer over wie wij zijn en wat wij doen.

Vereisten

  • Je hebt een energieke en enthousiaste houding die je weet over te brengen naar klanten en collega’s;
  • Zowel in woord als geschrift beheers je de Nederlandse taal volledig.


Via de sollicitatiebutton kun je jouw cv en korte motivatie toesturen aan Stacy Noorbergen, Corporate Recruiter bij Milieu Service Nederland. Heb je nog vragen of wil je eerst nog wat meer informatie? Dan kun je ons bereiken via 088 - 08 09 050.

Op locatie

of

Wat er gebeurt na jouw sollicitatie

Kennismaking inplannen

Gesolliciteerd? Top! Binnen twee werkdagen hoor je of en wanneer we een telefonische kennismaking inplannen.

Telefonische kennismaking

We bellen om jouw interesses en ambities te bespreken. Bevalt dit van beide kanten nog steeds goed, dan plannen we een sollicitatiegesprek in.

Sollicitatiegesprekken

Je voert bij ons twee sollicitatiegesprekken. In het eerste gesprek vertellen we je meer over MSN en de functie. Na een positief gesprek volgt een gesprek met de teammanager. Afhankelijk van de functie kan een assessment onderdeel zijn van de procedure.

Welkom bij MSN!

Zijn we allebei nog steeds enthousiast? Mooi! Dan bespreken we alleen nog wat praktische zaken. Wij kijken uit naar onze samenwerking bij MSN!