Milieu Service Nederland - Content Marketeer
Overslaan naar content

Content Marketeer

Op locatie
 • Diemen, Noord-Holland, Nederland
€ 2.900 - € 3.500 per maandMarketing

Functieomschrijving

Word jij blij van het creëren van allerlei vormen van content? Dan krijg jij bij ons de vrijheid om te shinen! Wij zijn Milieu Service Nederland, een van de snelst groeiende bedrijven van West-Nederland. En we leren je graag kennen!


“Ik had genoeg vragen toen ik in aanraking kwam met Milieu Service Nederland. Content maken over afval… Is dat wel leuk en uitdagend? Is de afvalwereld niet ouderwets? En kan ik dit wel? Ik weet helemaal niets over afval. Inmiddels ben ik helemaal om. Afval is super interessant! Er zijn veel wisselende thema’s. Ook de verschillende doelgroepen en alle collega’s waar je mee samenwerkt, houden het werk gevarieerd. Je krijgt veel ruimte voor initiatief en je hebt alle mogelijkheden om letterlijk op ontdekkingstocht te gaan binnen en buiten de organisatie. Sinds ik hier aan de slag ben gegaan heb ik niet alleen veel over de branche geleerd, maar ben ik ook gegroeid in mijn rol als content marketeer.”

- Elianne, Content marketeerAls content marketeer ben jij onze go-to collega voor alles wat met content te maken heeft voor de (groot-)zakelijke markt. Schrijven is jouw tweede natuur, of het nu gaat om blogs, social media posts, klantcases, landingspagina’s, e-mailmarketing of whitepapers. De kennis, materialen en mensen hebben we al in huis: de creativiteit, die breng jij mee.


 • Dompel jezelf onder in de organisatie, ga in gesprek met je collega’s en beschrijf het inspirerende werk dat ze doen. Schrijft een persbericht over de lancering van onze nieuwste app, of maak samen met een vrachtwagenchauffeur een vlog over zijn werkdag.
 • Stap af en toe samen met een accountmanager naar buiten, ontmoet onze klanten en laat je inspireren voor nog betere content. We werken samen met klanten variërend van jouw favoriete restaurant tot de grote kantoren op de Zuidas. Welke duurzame doelen hebben deze bedrijven en hoe helpen wij hen hierbij? Dit beschrijf je in klantcases en social media posts met krachtig en prachtig beeld.
 • Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en beschrijf de kansen en uitdagingen in de markt. Is er een wetswijziging die ervoor zorgt dat onze klanten kunnen besparen? Dan schrijf jij een sterke e-mail om hen daarop te wijzen.
 • Leef je uit op de contentstrategie en stem de contentplanning af met het team. Welke content trekt écht aandacht? Je zorgt voor aanwezigheid op het gebied van SEO en zorgt dat je inhaakt op de jaarlijkse duurzame kalender of feestdagen.

Dit is allesbehalve een solofunctie. Jij wordt één van de twee content marketeers. Je werkt in een jong en hecht team met momenteel 9 collega’s, waarin iedereen zijn eigen specialisme heeft. Daarnaast werken we samen met verschillende marketingbureaus. Zo versterken we elkaar en blijven we bijleren. Daarnaast ben jij binnen de hele organisatie als een spin in het web voor alle uitingen die we doen. Collega’s van afdelingen als Sales, HR, Service, Business Development en Innovatie weten jou te vinden om hen te helpen met tekst en content, maar andersom sta jij hen ook proactief bij.


Werken bij Milieu Service Nederland

Bij ons krijg je de vrijheid om te shinen. Het marketingteam werkt flexibel en hybride. En vind je het fijn om tussen de middag of na het werk te sporten? Dat kan in onze eigen gym. We waarderen eigen initiatief, bijvoorbeeld jouw ideeën over de optimalisatie van processen of ontwikkeling in jouw rol. Dat betekent niet dat je alles zelf hoeft te doen, want de deur van collega’s staat altijd open. Uitjes met collega’s, elk kwartaal een uitgebreide borrel en een jaarlijks groot personeelsfeest horen er ook bij. Geen dag is hetzelfde; dat maakt werken bij MSN zo leuk en uitdagend.

Wat bieden wij?

 • Een salaris tussen € 2.900 en € 3.500 bruto per maand (o.b.v. 40 uur);
 • Een persoonlijke bonus;
 • Flexibele werktijden en de mogelijkheid om hybride te werken;
 • 24 vakantiedagen per jaar op basis van een fulltime dienstverband en 3,5 ATV dagen;
 • Je eigen Macbook;
 • Een solide pensioenregeling, inclusief de optie om oude regelingen in te brengen;
 • Een vitaliteitsprogramma en sportfaciliteiten op kantoor;
 • Een reiskostenvergoeding van €0,23 cent per kilometer voor kantoordagen tot maximaal 50 km enkele reis;
 • Een thuiskostenvergoeding van €2,35 per dag dat je thuiswerkt;
 • De mogelijkheid om deel te nemen aan cursussen, trainingen en seminars om jezelf te ontwikkelen;
 • Een fitnessruimte bij ons op kantoor en elke dag vers fruit, daarnaast word je extra beloond voor het stoppen met roken en/of het behalen van je afvaldoelen;
 • Ruimte voor eigen initiatieven en ideeën; we moedigen je aan om kansen te grijpen wanneer ze zich voordoen.

Vereisten

 • Je hebt een HBO diploma in de richting van communicatie of marketing en minimaal 2 jaar ervaring in een vergelijkbare functie;
 • Je zit vol enthousiasme, creativiteit en (ideeën voor) verhalen;
 • Je bent nieuwsgierig, sociaal en niet bang om naar deze verhalen op zoek te gaan, zowel binnen als buiten de organisatie;
 • Overzicht houden over veel verschillende werkzaamheden is voor jou geen probleem;
 • Je spreekt en schrijft vloeiend en foutloos Nederlands;
 • Je bent tussen de 32 – 40 uur per week beschikbaar.

Over Milieu Service Nederland

Nederland afvalvrij en CO2-neutraal laten ondernemen: dat is onze missie. Dat doen we met onze producten en diensten, maar ook door kennisdeling en innovatie. We noemen onszelf ‘de ondernemende afvalpartner voor zakelijk Nederland’, en dat doen we niet voor niets. We zetten namelijk altijd een stapje verder voor onze klanten, partners én collega’s.

En dat heeft resultaat: met inmiddels al meer dan 200 enthousiaste collega’s groeien we elk jaar zo’n 20%. We zijn uitgeroepen tot FD Gazelle (al voor het zevende jaar op rij!) en Beste Onderneming van 2022. Zet jij samen met ons de volgende stap?

Aarzel niet om contact op te nemen met onze marketing manager, Joey van den Brink via 0618211400. We beantwoorden graag al je vragen!

Op locatie

of

Wat er gebeurt na jouw sollicitatie

Kennismaking inplannen

Gesolliciteerd? Top! Binnen twee werkdagen hoor je of en wanneer we een telefonische kennismaking inplannen.

Telefonische kennismaking

We bellen om jouw interesses en ambities te bespreken. Bevalt dit van beide kanten nog steeds goed, dan plannen we een sollicitatiegesprek in.

Sollicitatiegesprekken

Je voert bij ons twee sollicitatiegesprekken. In het eerste gesprek vertellen we je meer over MSN en de functie. Na een positief gesprek volgt een gesprek met de teammanager. Afhankelijk van de functie kan een assessment onderdeel zijn van de procedure.

Welkom bij MSN!

Zijn we allebei nog steeds enthousiast? Mooi! Dan bespreken we alleen nog wat praktische zaken. Wij kijken uit naar onze samenwerking bij MSN!