Milieu Service Nederland - HR Adviseur Leren & Ontwikkelen
Overslaan naar content

HR Adviseur Leren & Ontwikkelen

Op locatie
 • Diemen, Noord-Holland, Nederland
€ 3.700 - € 4.300 per maandHR

Functieomschrijving

Van leerlijnen en -content in onze eigen Academy tot ons terugkerende leiderschapsprogramma en onboarding van nieuwe collega’s: Als HR Adviseur Leren & Ontwikkelen voer je een ontwikkelstrategie uit waarmee al onze 200 collega’s, van accountmanagers tot chauffeurs, blijven groeien binnen Milieu Service Nederland!

Jouw rol als HR Adviseur Leren & Ontwikkelen

Als HR Adviseur Leren & Ontwikelen bouw je aan een pro-actief ontwikkelbeleid, zodat onze medewerkers succesvol blijven in hun werk, kunnen doorgroeien en in het bezit zijn van wettelijk vereiste certificeringen.

Eén van de middelen waarmee je gaat werken is onze eigen MSN Academy ‘Verder!’ met trainingen en leerlijnen. Daarnaast heb je de regie over ons jaarlijkse leiderschapsprogramma. Ook in het onboardingsprogramma voor nieuwe collega’s heb je een belangrijke rol.


In je dagelijkse werkzaamheden ziet dat er zo uit:

 • Je inventariseert bij de teamleiders de ontwikkelbehoefte voor hun team, waarbij je rekening houdt met wettelijk verplichte opleidingen voor bijvoorbeeld onze chauffeurs.
 • Op basis van de behoefte vanuit de organisatie bepaal je welke leerlijnen ontwikkeld of bijgewerkt moeten worden en maak je een jaarplanning voor de uitvoering daarvan.
 • Je houdt het lesmateriaal op Verder! up to date en vult de bibliotheek actief aan met nieuwe content. Voor het schieten van video’s werk je samen met het marketingteam.
 • In overleg met de HR Manager organiseer en evalueer je het leiderschapsprogramma dat we met een extern trainingsbureau hebben ontwikkeld.
 • Je houdt pro-actief contact met managers en teamleiders, zodat training en ontwikkeling meer aandacht krijgt binnen hun team.
 • Je verbetert doorlopend ons onboardingprogramma, waardoor nieuwe collega’s zich nog sneller thuis voelen binnen Milieu Service Nederland.

Op dit moment bestaat ons HR- en recruitmentteam uit 4 collega’s, waarbij we dit jaar willen uitbreiden met jou als HR Adviseur Leren & Ontwikkelen en nog 3 nieuwe collega’s. We hebben allemaal onze eigen werkzaamheden, en overleggen met elkaar waar nodig. De cultuur binnen Milieu Service Nederland is informeel en ondernemend. Heb je een goed plan of idee dat ons vooruit gaat helpen? Pitch het, en voor je het weet ben je je plan aan het uitvoeren!

Vereisten

We noemen onszelf niet voor niets de ondernemende afvalpartner van zakelijk Nederland. Net die extra stap zetten voor onze klanten, partners én collega’s hoort daarbij. Eén van onze kernwaarden is innovatie, en daar hebben we jou voor nodig. Dus heb je ideeën voor de optimalisatie van processen of ontwikkeling van jouw rol? Dan luisteren we daar graag naar.


Daarnaast vragen we van je:

 • Je bent beschikbaar voor 28 tot 36 uur per week
 • Je hebt aantoonbaar HBO werk- en denkniveau
 • Je hebt in ieder geval 3 jaar ervaring in een HR functie waarbij learning & development onderdeel was van je werkzaamheden

For this position, proficient Dutch language skills are a requirement.

Dit krijg je ervoor terug:

Om je maximaal te ondersteunen in je ontwikkeling en werkplezier, bieden wij jou:

 • Een salaris tussen de € 3700 en € 4300 bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek, aangevuld met een bonusregeling;
 • Een reiskostenvergoeding van €0,23 cent per kilometer voor kantoordagen tot maximaal 50 km enkele reis;
 • Op dagen dat je thuiswerkt, ontvang je een thuiswerkvergoeding van €2,35 per dag;
 • Geniet van minimaal 24 vakantiedagen per jaar o.b.v. fulltime dienstverband en 3.5 ATV dagen, voor een evenwichtige werk-privébalans;
 • Pensioenregeling bij SPNG;
 • Een Microsoft Surface en mobiele telefoon met abonnement
 • Een vitaliteitsprogramma, elke dag vers fruit en sportfaciliteiten op kantoor;
 • Trainingen en opleidingen via ons leerplatform Verder! en op basis van jouw individuele ontwikkelplan;

En natuurlijk de kans om je met onze groeiende organisatie in te zetten voor een duurzamer Nederland. We zijn al 8 jaar op rij FD Gazellen en onze medewerkers beoordelen ons als werkgever met een 8!


Over Milieu Service Nederland

Nederland afvalvrij en CO2-neutraal laten ondernemen: dat is de missie waar we met 200 collega’s aan werken bij Milieu Service Nederland. Ooit waren we een traditioneel afvalverwerkingsbedrijf, inmiddels zijn we een digitaal platform en circulaire partner.

We werken continu aan onze producten en diensten, maar ook aan kennisdeling en innovatie met onze klanten en partners. Daar kunnen we jouw hulp bij gebruiken. Kom jij met ons werken aan een Nederland zonder afval?


Klaar om kennis te maken?

Klik op ‘solliciteren’ en ontdek de ontspannen sfeer bij Milieu Service Nederland! Eerst nog een vraag stellen? Of wil je vrijblijvend kennismaken met één van je toekomstige collega’s? Neem dan contact op met onze recruiter Wendy van Wijngaarden.

Op locatie

of

Wat er gebeurt na jouw sollicitatie

Kennismaking inplannen

Gesolliciteerd? Top! Binnen twee werkdagen hoor je of en wanneer we een telefonische kennismaking inplannen.

Telefonische kennismaking

We bellen om jouw interesses en ambities te bespreken. Bevalt dit van beide kanten nog steeds goed, dan plannen we een sollicitatiegesprek in.

Sollicitatiegesprekken

Je voert bij ons twee sollicitatiegesprekken. In het eerste gesprek vertellen we je meer over MSN en de functie. Na een positief gesprek volgt een gesprek met de teammanager. Afhankelijk van de functie kan een assessment onderdeel zijn van de procedure.

Welkom bij MSN!

Zijn we allebei nog steeds enthousiast? Mooi! Dan bespreken we alleen nog wat praktische zaken. Wij kijken uit naar onze samenwerking bij MSN!