Milieu Service Nederland - Medewerker Klantenservice
Overslaan naar content

Medewerker Klantenservice

Op locatie
 • Diemen, Noord-Holland, Nederland
€ 2.500 - € 3.200 per maandService

Functieomschrijving

Ben jij accuraat, servicegericht en krijg je energie van het afhandelen van complexe klantvragen? Vind je het leuk om je te verdiepen in het adviseren over afvalvraagstukken en hecht je net zoveel waarde aan een leuke werkomgeving als wij? Dan zoeken wij jou!


Jij bent het eerste aanspreekpunt voor de zakelijke (B2B) klanten van Milieu Service Nederland. Elk telefoongesprek of e-mailcontact is anders en betreft een afwisselende klantvraag. Bij het horen van de eerste klank bij een inkomend telefoongesprek weet jij al precies met welke tone-of-voice je het gesprek kunt starten.


Op deze dynamische werkvloer is geen dag hetzelfde! Het eerste telefoongesprek kan gaan om het inplannen van een extra lediging voor een kartoncontainer. Daaropvolgend krijg jij een complex vraagstuk voor je kiezen en is het aan jou om deze case van a tot z te behandelen. Jij zoekt zelf of in samenwerking met een leverancier naar de beste oplossing. Ook klanten met factuurvragen krijgen een passend antwoord van jou. Je signaleert verkoopkansen en geeft gevraagd en ongevraagd advies over afvalstromen. Daarnaast verwerk je alle handelingen in het systeem en zorg je ervoor dat alles administratief kloppend is.


Overige taken die tot de functie behoren:

 • Het beantwoorden van inkomende telefoongesprekken en e-mails van klanten;
 • Het verstrekken van informatie over onze diensten en producten;
 • Het analyseren van problemen en het bieden van passende oplossingen;
 • Je bent de schakel tussen klant en leverancier


Je staat stevig in je schoenen, denkt in oplossingen en hebt een sterk analytisch inzicht. Je voelt je verantwoordelijk voor de klantsituatie en neemt deze taak op je, en bent pas tevreden als de klant dat ook is. Hierbij gebruik je alle mogelijke middelen om jouw doel te bereiken. Daarnaast weet jij in stressvolle situaties je hoofd koel te houden. Na een persoonlijk inwerktraject, waarin wij jou klaarstomen tot een klantenservicetopper, ga je bij ons aan de slag en voorzie jij onze klanten van de beste service!

Vereisten

 • Je bent tussen de 24 en 40 uur per week beschikbaar;
 • Je hebt al ervaring in een klant- of servicegerichte functie (bijv. als Medewerker Commerciële Binnendienst of Klantenservice medewerker);
 • Communicatief ben je sterk en je weet hoe het is om te werken binnen een zakelijke en dynamische omgeving;
 • Je bent resultaatgericht, probleemoplossend en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Zowel in woord als geschrift beheers je de Nederlandse taal volledig;

Arbeidsvoorwaarden

 • Een salaris tussen de €2.500,- en €3.200,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband;
 • Een stimulerende vitaliteitsbonus van maximaal €1.500,-;
 • Profiteer van een aantrekkelijke (bedrijfs-)bonusregeling die je presentaties erkent en beloont;
 • Een reiskostenvergoeding van €0,23 cent per kilometer voor kantoordagen tot maximaal 50 km enkele reis;
 • Geniet van minimaal 24 vakantiedagen per jaar o.b.v. fulltime dienstverband en 3.5 ATV dagen, voor een evenwichtige werk-privébalans;
 • Een solide pensioenregeling, inclusief de optie om oude regelingen in te brengen;
 • Trainings- en opleidingsmogelijkheden via een individueel ontwikkelplan of specifieke training;
 • Een fitnessruimte bij ons op kantoor en elke dag vers fruit, daarnaast word je extra beloond voor het stoppen met roken en/of het behalen van je afvaldoelen;
 • Gezellige bedrijfs- en afdelingsuitjes;
 • Ruimte voor eigen initiatieven en ideeën; we moedigen je aan om kansen te grijpen wanneer ze zich voordoen.

Over Milieu Service Nederland

Milieu Service Nederland is een dynamisch en snelgroeiend familiebedrijf waar inmiddels ongeveer 200 enthousiaste collega’s werken! Wij zijn uitgeroepen tot Beste Onderneming van 2022! Wij vinden het een eer dat onze inspanningen op het gebied van duurzaamheid, zero waste en circulaire bedrijfsvoering zó gewaardeerd worden. Dit bevestigt dat we met elkaar op de goede weg zijn naar een betere en schonere wereld waarin we afval omzetten tot nieuwe grondstoffen! Naast deze prestigieuze prijs zijn wij ook voor het zevende jaar op rij uitgeroepen tot FD Gazelle. Wij behoren tot snelst groeiende grote bedrijven van West-Nederland. Wij zijn blij met deze mooie ondernemersprijzen en werken ondertussen hard verder aan onze missie: een afval- en emissievrij ondernemend Nederland. Lees hier meer over wie wij zijn en wat wij doen.

Vragen?

Heb je nog vragen of wil je eerst nog wat meer informatie? Dan kun je onze recruiter Stacy Noorbergen bereiken op 06 512 93 483 of op 088 - 08 09 050.


N.B.: Deze vacature vervullen wij bij Milieu Service Nederland zelf. Ongevraagde hulp vanuit externe bureaus wordt niet op prijs gesteld

Op locatie

of

Wat er gebeurt na jouw sollicitatie

Kennismaking inplannen

Gesolliciteerd? Top! Binnen twee werkdagen hoor je of en wanneer we een telefonische kennismaking inplannen.

Telefonische kennismaking

We bellen om jouw interesses en ambities te bespreken. Bevalt dit van beide kanten nog steeds goed, dan plannen we een sollicitatiegesprek in.

Sollicitatiegesprekken

Je voert bij ons twee sollicitatiegesprekken. In het eerste gesprek vertellen we je meer over MSN en de functie. Na een positief gesprek volgt een gesprek met de teammanager. Afhankelijk van de functie kan een assessment onderdeel zijn van de procedure.

Welkom bij MSN!

Zijn we allebei nog steeds enthousiast? Mooi! Dan bespreken we alleen nog wat praktische zaken. Wij kijken uit naar onze samenwerking bij MSN!