Milieu Service Nederland - Medewerker Aftersales
Overslaan naar content

Medewerker Aftersales

Op locatie
 • Diemen, Noord-Holland, Nederland
€ 2.450 - € 2.900 per maandSales

Functieomschrijving

Meer aandacht voor de klant. Meer ruimte om de juiste oplossing te vinden. Meer tijd om echt van waarde te zijn. Dat is wat je kunt verwachten bij onze afdeling Aftersales.


Bij Milieu Service Nederland draait alles om het helpen van de klant. En daar gaan we best ver in. Als medewerker Aftersales zoek je tot de bodem uit hoe we het afvalmanagement van de klant beter kunnen maken. Dat doen we zodat de klant hier geen omkijken naar heeft. Merk je bijvoorbeeld dat er een dag geen afval opgehaald is? Jij achterhaalt waarom. Je gaat verwachtingen overtreffen, want dat is het leukste wat er is. Natuurlijk heb je ook commercieel inzicht en pak je kansen om meer te verkopen, want het blijft sales. Maar de klantrelatie blijft het belangrijkste. De variatie in type klanten maakt je werk elke dag anders. En dat is maar goed ook, want jij houdt van afwisseling. In het kort wat je gaat doen:

 • Benaderen van klanten om hun tevredenheid te peilen;
 • Behandelen van opzeggingen om deze klanten alsnog te behouden, of om de opzegging netjes af te handelen;
 • Aansluiten van potentiële nieuwe klanten;
 • Opstellen, opvolgen en presenteren van overtuigende offertes;
 • Samenwerken met het salesteam en andere interne afdelingen om klantverzoeken snel en efficiënt af te handelen;
 • Constant streven naar een optimale klantbeleving door het verbeteren van onze service op basis van klantfeedback.

Wat krijg je ervoor terug?

Uiteraard ben jij dé persoon die we zoeken. Daarom krijg jij van ons:

 • Een goed salaris tussen de €2.450 en €2.900 bruto per maand op basis van 40 uur per week;
 • Een aantrekkelijke bonusregeling;
 • Volop doorgroeimogelijkheden binnen onze groeiende organisatie;
 • Mogelijkheid om deels hybride te werken;
 • Minimaal 24 vakantiedagen per jaar op basis van fulltime dienstverband en 3.5 ATV dagen;
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals reiskostenvergoeding en een goede pensioensregeling;
 • Een gezonde werkomgeving met dagelijks fruit, sportmogelijkheden en leuke uitjes & borrels.

Over Milieu Service Nederland

Klanten helpen: dat is waar we bij Milieu Service Nederland blij van worden. We zijn een familiebedrijf dat volop in ontwikkeling is. Begonnen als traditionele afvalinzamelaar zijn we uitgegroeid tot een digitaal platform dat bedrijven en partners efficiënt aan elkaar verbindt. Zo ontzorgen we onze klanten. Want laten we eerlijk zijn, niemand wil zich zorgen maken om afval.

We helpen niet alleen klanten, maar ook elkaar. Dat is de basis van onze vooruitgang, want samen komen we verder. Ondernemerschap vinden we belangrijk. Je krijgt daarom de ruimte om initiatief te nemen. We zijn niet voor niets de ondernemende afvalpartner. Zo zorgen we er samen voor dat onze samenleving elke dag iets duurzamer wordt.


Wat neem je mee?

Met je proactieve houding om klanten verder te helpen maak jij mensen blij. Je neemt initiatief om zaken grondig uit te zoeken en bouwt daarmee sterke klantrelaties op. We doen hier wat we zeggen en we zeggen wat we doen, en dat past helemaal bij jou. Heldere afspraken en duidelijke communicatie zijn voor jou vanzelfsprekend. Wij worden ook blij als je het volgende meeneemt:

 • Minimaal MBO-4 werk- en denkniveau;
 • Een daadkrachtige houding en bereidheid om bij te dragen aan organisatorische verbeteringen;
 • Commercieel inzicht.


Vragen?

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met onze recruiter Stacy Noorbergen op 06 512 93 483 of 088 - 08 09 050. Heb je gesolliciteerd, dan nemen we binnen 48 uur (op werkdagen) contact met je op voor een telefonische intake. Als het klikt, dan plannen we een gesprek op ons mooie kantoor. Solliciteer nu en ontdek de fascinerende wereld van afval.

Op locatie

of

Wat er gebeurt na jouw sollicitatie

Kennismaking inplannen

Gesolliciteerd? Top! Binnen twee werkdagen hoor je of en wanneer we een telefonische kennismaking inplannen.

Telefonische kennismaking

We bellen om jouw interesses en ambities te bespreken. Bevalt dit van beide kanten nog steeds goed, dan plannen we een sollicitatiegesprek in.

Sollicitatiegesprekken

Je voert bij ons twee sollicitatiegesprekken. In het eerste gesprek vertellen we je meer over MSN en de functie. Na een positief gesprek volgt een gesprek met de teammanager. Afhankelijk van de functie kan een assessment onderdeel zijn van de procedure.

Welkom bij MSN!

Zijn we allebei nog steeds enthousiast? Mooi! Dan bespreken we alleen nog wat praktische zaken. Wij kijken uit naar onze samenwerking bij MSN!