Milieu Service Nederland - Online Marketeer
Overslaan naar content

Online Marketeer

Op locatie
 • Diemen, Noord-Holland, Nederland
€ 2.900 - € 3.500 per maandMarketing

Functieomschrijving

Als Online Marketeer bij Milieu Service Nederland krijg je de kans om jouw passie voor online marketing tot uiting te brengen. Je zult verantwoordelijk zijn voor het optimaliseren van onze online aanwezigheid, met een specifieke focus op SEO en CRO. Samen met het dynamische team, bestaande uit o.a. een Ads Specialist en een CRM Marketeer, ga je de uitdaging aan om onze digitale performance naar nieuwe hoogten te brengen. En dat alles in een omgeving waar groei en duurzaamheid voorop staan. Is je interesse gewekt? Lees dan snel verder!


In deze dynamische functie ben jij verantwoordelijk voor de SEO en CRO van de verschillende labels van de Milieu Service Groep. Je duikt diep in de wereld van zoekmachines en optimaliseert onze online content voor maximale vindbaarheid en impact. Je analyseert het gedrag van onze bezoekers en zorgt voor conversie-optimalisatie op alle digitale kanalen. Je voert dit deels zelf uit, maar je schakelt ook met bureaus die een deel van de taken op zich nemen. Je zorgt dat deze samenwerkingen tot maximaal resultaat leiden.
Dit doe je samen met de senior online marketeer. Je werkt in een jong hecht team met momenteel 9 collega's, waarin iedereen zijn eigen specialisme heeft. Daarnaast werken we samen met verschillende marketingbureaus. Zo versterken we elkaar en blijven we bijleren. 

Werken bij Milieu Service Nederland

Bij ons krijg je de vrijheid om te shinen. Het marketingteam werkt flexibel en hybride. En vind je het fijn om te tussen de middag of na het werk te sporten? Dat kan in onze eigen gym. We waarderen eigen initiatief, bijvoorbeeld jouw ideeën over de optimalisatie van processen of ontwikkeling in jouw rol. Dat betekent niet dat alles zelf hoeft te doen, want de deur van collega's staat altijd open . Uitjes met collega's, elk kwartaal een uitgebreide borrel en een jaarlijks groot personeelsfeest horen er ook bij. Geen dag is hetzelfde; dat maakt werken bij MSN zo leuk en uitdagend.

Wat bieden wij?

 • Een salaris tussen €2.900 en €3.500 bruto per maand (o.b.v. 40 uur);
 • Een persoonlijke bonus;
 • Flexibele werktijden en de mogelijkheid om hybride te werken;
 • 24 vakantie dagen per jaar op basis van fulltime dienstverband en 3,5 ATV dagen;
 • Je eigen Macbook;
 • Een solide pensioenregeling, inclusief de optie om oude regelingen in te brengen;
 • Een vitaliteitsprogramma en sportfaciliteiten op kantoor;
 • Een reiskostvergoeding van  €0,23 cent per kilometer voor kantoordagen en tot maximaal 50 km enkele reis;
 • Een thuiswerkvergoeding van  €2,53 per dag dat je thuiswerkt;
 • De mogelijkheid om deel te nemen aan cursussen, trainingen en seminars om jezelf te ontwikkelen;
 • Een fitnessruimte bij ons op kantoor en elke dag vers fruit, daarnaast word je extra beloond voor het stoppen met roken en/of behalen van je afvaldoelen;
 • Ruimte voor eigen initiatieven en ideeën; we moedigen je aan om kansen te grijpen wanneer ze zich voordoen.

Vereisten

• Je hebt ervaring met SEO en CRO;

• Je bent bekend met Google Analytics en Google Search Console;

• Ervaring met programma’s als Hotjar. Semrush, en VWO is een pré;

• Samenwerken zit in je DNA, en je kunt effectief schakelen met verschillende teams;

• Je bent ondernemend (proactieve houding, ziet en benut kansen, brengt eigen ideeën in);

• Je wilt strategisch meedenken en daarnaast ook operationeel uitvoeren.

Over Milieu Service Nederland

Nederland afvalvrij en CO2-neutraal laten ondernemen: dat is onze missie. Dat doen we met onze producten en diensten, maar ook door kennisdeling en innovatie. We noemen onszelf 'de ondernemende afvalpartner'', en dat doen we niet voor niet. We zetten namelijk altijd een stapje verder voor onze klanten, partners én collega's. 

En dat heeft resultaat: met inmiddels al meer dan 200 enthousiaste collega's groeien we elkaar jaar zo'n 20%. We zijn uitgeroepen tot FD Gazelle (al voor het zevende jaar op rij!) en Beste Onderneming van 2022. Zet jij samen met ons de volgende stap? 

Aarzel niet om contact op te nemen met onze marketing manager, Joey van den Brink, via 0618211400. We beantwoorden graag al je vragen!

Op locatie

of

Wat er gebeurt na jouw sollicitatie

Kennismaking inplannen

Gesolliciteerd? Top! Binnen twee werkdagen hoor je of en wanneer we een telefonische kennismaking inplannen.

Telefonische kennismaking

We bellen om jouw interesses en ambities te bespreken. Bevalt dit van beide kanten nog steeds goed, dan plannen we een sollicitatiegesprek in.

Sollicitatiegesprekken

Je voert bij ons twee sollicitatiegesprekken. In het eerste gesprek vertellen we je meer over MSN en de functie. Na een positief gesprek volgt een gesprek met de teammanager. Afhankelijk van de functie kan een assessment onderdeel zijn van de procedure.

Welkom bij MSN!

Zijn we allebei nog steeds enthousiast? Mooi! Dan bespreken we alleen nog wat praktische zaken. Wij kijken uit naar onze samenwerking bij MSN!