Milieu Service Nederland - Senior Recruiter
Overslaan naar content

Senior Recruiter

Op locatie
 • Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
€ 3.000 - € 4.500 per maandHR

Functieomschrijving

In een wereld vol onbegrensde mogelijkheden en onontdekte talenten, is de kunst van het vinden van de perfecte match van onschatbare waarde. Bij Milieu Service Nederland, waar we ons inzetten voor het veranderen van de wereld door duurzaamheid en milieubewustzijn te omarmen, is deze match van cruciaal belang. Wij zijn op zoek naar een bevlogen Recruiter die samen wil gaan bouwen aan teams die de toekomst vormgeven. Ben jij gepassioneerd over het verbinden van talenten met onze organisatie en wil je een impact maken in een snelgroeiend innovatief bedrijf?

Als Recruiter bij Milieu Service Nederland ben jij de sleutel tot succes in een uitdagende arbeidsmarkt. Je bent verantwoordelijk voor het gehele wervingsproces, van vacaturecreatie tot salarisonderhandelingen. Je schrijft boeiende en originele vacatureteksten die bijdragen aan onze online vindbaarheid en zorgt ervoor dat we de juiste talenten aantrekken.


Een essentieel onderdeel van jouw rol is het meeontwikkelen van een recruitmentplan en het opstellen van een roadmap voor employer branding. Je analyseert onze huidige wervingsprocessen en identificeert kansen voor verbeteringen. Met jouw strategische visie stel je een concreet plan op om de wervingsstrategie van Milieu Service Nederland naar een hoger niveau tillen. Hierbij werk je nauw samen met de junior Recruiter en onze Online Marketeer om online wervingscampagnes te ontwikkelen en te optimaliseren op diverse social media platforms. Daarnaast draag je actief bij aan het verbeteren van onze werkenbij-site en het versterken van ons werkgeversmerk. Je bent in staat om een consistente boodschap en identiteit voor ons merk te creëren en deze effectief te communiceren naar potentiële kandidaten.

Bij Milieu Service Nederland waarderen we jouw initiatief en ideeën om recruitment te verbeteren en ons als werkgever sterker te positioneren. Kortom, een veelzijdige rol in een gezellig gedreven team waarbij je niet alleen de juiste mensen vindt, maar ook de toekomst van ons wervingsproces vormgeeft. Samen bouwen we aan teams die toekomst vormgeven!

Vereisten

 • Hbo werk- en denkniveau aangevuld met 4-5 jaren werkervaring als Recruiter;
 • Ervaring met het managen van het recruitment proces van A tot Z;
 • Goed in het schrijven van pakkende en originele vacatureteksten die bijdragen aan de online vindbaarheid;
 • Kennis van de arbeidsmarkt en doelgroep: jij weet wat er leeft om de doelgroep te bereiken;
 • Ervaring met job marketing en doelgroepcampagnes: Dankzij jouw ervaring in online / recruitment marketing zet jij deze in een handomdraai op;
 • Initiatiefrijk en gedreven, jij weet wat er nodig is om recruitment verder te professionaliseren en hoe we ons werkgeversmerk kunnen versterken.

Wat bieden wij?

 • Een veelzijdige functie waarbij je een belangrijke rol hebt om verdere groei van Milieu Service Nederland te realiseren;
 • Een salaris €3500 - €4500 op basis van kennis en ervaring en een pensioenregeling bij SPNG;
 • Laptop + Telefoon;
 • 24 vakantiedagen per jaar op basis van een fulltime dienstverband en 3,5 ATV dagen;
 • Je mag dagelijks gebruik maken van onze fitnessruimte;
 • Werken in een snel groeiende omgeving waar je actief bijdraagt aan onze missie om Nederland afvalvrij en CO2 -neutraal te laten ondernemen;
 • De mogelijkheid om deel te nemen aan online cursussen en trainingen om jezelf te ontwikkelen via onze eigen MSN Academy.

Over Milieu Service Nederland

Milieu Service Nederland is een dynamisch en snelgroeiend familiebedrijf waar inmiddels ongeveer 200 enthousiaste collega’s werken! Wij zijn uitgeroepen tot Beste Onderneming van 2022! Wij vinden het een eer dat onze inspanningen op het gebied van duurzaamheid, zero waste en circulaire bedrijfsvoering zó gewaardeerd worden. Dit bevestigt dat we met elkaar op de goede weg zijn naar een betere en schonere wereld waarin we afval omzetten tot nieuwe grondstoffen! Naast deze prestigieuze prijs zijn wij ook voor het zevende jaar op rij uitgeroepen tot FD Gazelle. Wij behoren tot snelst groeiende grote bedrijven van West-Nederland. Wij zijn blij met deze mooie ondernemersprijzen en werken ondertussen hard verder aan onze missie: een afval- en emissievrij ondernemend Nederland. Lees hier meer over wie wij zijn en wat wij doen.

Vragen?

Heb je nog vragen of wil je eerst nog wat meer informatie? Dan kun je onze recruiter Stacy Noorbergen bereiken op 06 512 93 483 of op 088 - 08 09 050.


N.B.: Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Op locatie

of

Wat er gebeurt na jouw sollicitatie

Kennismaking inplannen

Gesolliciteerd? Top! Binnen twee werkdagen hoor je of en wanneer we een telefonische kennismaking inplannen.

Telefonische kennismaking

We bellen om jouw interesses en ambities te bespreken. Bevalt dit van beide kanten nog steeds goed, dan plannen we een sollicitatiegesprek in.

Sollicitatiegesprekken

Je voert bij ons twee sollicitatiegesprekken. In het eerste gesprek vertellen we je meer over MSN en de functie. Na een positief gesprek volgt een gesprek met de teammanager. Afhankelijk van de functie kan een assessment onderdeel zijn van de procedure.

Welkom bij MSN!

Zijn we allebei nog steeds enthousiast? Mooi! Dan bespreken we alleen nog wat praktische zaken. Wij kijken uit naar onze samenwerking bij MSN!